Donacija el. skuterja Lojzetu

V nedeljo smo Beli angeli izpeljali zadnjo letošnjo donacijo našemu prijatelju Lojzetu. Najbolj pridna sta bila Vili in Aleš z štartom dobrodelne moto ture iz Bohinju ob 9.00. 😊 Prva kavica na OMW v Lescah kjer se je dvočlanska ekipa okrepila in jo mahnila do Vira pri Domžalah kjer se je ekipa še zdatno okrepila . Mimo Trojan , do gostišča Grof, kjer je sledil zadnji hiter postanek in priključitev še zadnjih motoristov pred odhodom do Velenjskega jezera.
Upsss, ne smem pozabit članov MK Packenstein , ki so nam v Šmartnem postavili zaporo na cesti, 😁 hvala vam za izkazano podporo in zaupanje.
Nebo se je nažalost pooblačilo a to ni vplivalo na srčno vzdušje ob Velenjskem jezeru in pogled na zbranih 100 motoristov. Stiski rok …in višek dneva predaja donacije Gašperja Lojzetu. Presenečenje uspelo popolno, ker Lojze ni pričakoval električnega skuterja in izraz na njegovem obrazu je povedal več kot 100 besed. Težko je opisati čustva in občutke , ki te preplavijo ob pogledu Lojzeta..,solze,hvaležnost,skromnost, in tisti občutek v sebi , da si naredil nekaj dobrega je preplavil vse navzoče. Ob tem je ves trud poplačan . Hvala Dani, Stefanu in vsem , ki so pripomogli z donacijam Lojzetu omogočiti postati mobilen.
Hvala vsem , ki so se odzvali vabilu in nam z svojim prihodom izrazili podporo in zaupanje.
Aja, no za konec je še vreme pristavilo lonček in naju z Mišo pošteno napralo, a tudi to je za neki dobro 😁 , ni bilo treba čistiti motorja .

Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Stefan Vogler.Fotografija osebe Stefan Vogler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *