AKCIJA Hvala,ker ste

HVALA, KER STE! Beseda, s katero smo se Beli angeli 28.02 zahvalili intervencijskim službam širom po Sloveniji, za njihovo nesebično in požrtvovalno delo reševanja življenj 24/365. Obiskali smo policiste, reševalce, gasilce, jim z zahvalo ter simboličnim darilom vrnili nekaj malega v zameno za njihovo požrtvovalnost, srčnost in strokovnost, ki jo nudijo ponesrečencem na mestu nesreče. Pri njihovem delu in reševanju življenj odločajo sekunde, zato je pomembno, da vsi udeleženci v prometu pokažemo, da nam je mar za njihovo srčnost in strokovno delo.
Zavedamo se, da bomo lahko le s podporo in delom skupaj naredili veliko dobrega, ne samo za motoriste, temveč za vse udeležence v cestnem prometu.
Hvala vsem intervencijskim službam za topel sprejem! Hvala vsem, ki ste se nam pridružili, našim simpatizerjem, predstavniki klubov, skratka vsem, ki ste nam pomagali izpeljati to akcijo. Hvala T2 in Conditus za podporo pri akciji. Skupaj smo močnejši ❤️.

Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *