Druga obletnica Zavoda Belih angelov

Druga obletnica Zavoda Belih angelov, z motom ” Skupaj s srcem za Katjo”, kljub muhastem vremenu uspešno pod streho  .
Namen prireditve je bil zbrati sredstva za Katjo, kar nam je uspelo in v kratkem, ko bo Katja pri moči bomo organizirali skupinsko vožnjo , da ji predamo donacijo in invalidski skuter .
Zahvala gre celotni delovni skupini ( Marjan Mezek, Slavko Zorko , Aleš Plečko, Gabriel Tavželj, Anita Košnjek , Anton, Maja Kaker, Herman Klinar, Barbara Medja in Mojca Sto ) za pripravo v zelo kratkem času in našemu predsedniku Viliju Gorencu za pobudo ,gostitev in pomoč pri organizaciji.
Žal zaradi osebnih razlogov Alen Vogrinec ni mogel priti, kar pa ni vplivalo na dobro vzdušje, ob prijetnem druženju čas hitro mine in muzika ni v prvem planu .
Ne smem pozabiti vseh srčnih motoristov/k, ki se niso ustrašili par kapljic dežja ter oprali sebe in motorje  ( ker smo bili kompletni sem žal prišel na 4 kolesih ☺️). Hvala, ker ste uslišali našo prošnjo za pomoč Katji, ter s srčnostjo pokazali, da nam ni vseeno.
Z obiskom in kratkim govorom nas je počastil tudi Bohinjski župan Jože Sodja.
Največ pozornosti na prireditvi pa je požel Bohinjski župnik Martin Golob, ki z svojo drugačnostjo in karizmo pritegne množico. Njegovo kratko pridigo so prav vsi spremljali z nasmehom na obrazu .Po blagoslovu motorjev in motoristov/k je z nasmehom do ušes sprobal vse tipe motorjev. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *