Predaja donacije Katji

Lep sončen petkov popoldne, kot nalašč za furco Belih angelov na Štajerski konec. Prva letos z namenom predaje donacije motoristki Katji, tokrat žal zaradi korone v zelo omejenem številu.
Predaja donacije je bila kot vsaka zelo čustvena…, prikradejo se solze na oči…., hvaležnost… in tisto iskrico v očeh, veselje, da nisi pozabljen, da nisi sam, da je nekdo, ki ti nudi oporo… ne samo denarno.
Ob takih trenutkih je vprašanje ZAKAJ delamo kar delamo odveč. Delamo ZATO, ker skupaj zmoremo več! Naš moto je pomagati. Kako krhko in minljivo je življenje, kako hitro te lahko usoda postavi pred velike življenjske preizkušnje.
Katja, kljub nesreči nasmejana…, polna pozitivne energije…., pozitivno strmi v prihodnost. Ob odhodu, stisku roke in želji po čimprejšnjem okrevanju je z nasmehom pripomnila, da bo zagotovo spet sedla na motor. Ob njeni močni volji in želji ne dvomim 
Hvala družini za pogostitev in Angelom ceste za podporo in pomoč pri izvedbi donacije.
Hvala tudi vsem srčnim ljudem , ki nas z donacijami podpirajo, verjamejo v nas in naše poslanstvo. Brez vaše pomoči takih zgodb ne bi bilo.

Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.Fotografija osebe Zavod Beli Angeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *