2. Sveta maša in blagoslov motorjev Grosuplje

V Nedeljo smo z našim gostiteljem župnikom in motoristom Martinom Golobom izpeljali drugo sveto mašo in blagoslov motorjev, ki tako postaja tradicionalna ob zaključku sezone.
Lepa gesta, da se spomnimo vseh žrtev prometnih nesreč. ?
Hrumenje motorjev se je začelo že ob 11.00 uri z prihodom neučakanih, parkirni prostori okoli cerkve so se hitro polnili in komaj smo ‘sfolgali’ vse po sortirati oz. stlačiti. ?.
Hvala vsem sosedom in drugim krajanom za potrpljenje, ker smo okupirali ceste in njihova dvo-rišča. ?
Po panoramski sliki, mi je uspelo našteti 890 motoristov iz vseh koncev Slovenije in z vsemi mo-gočimi dvo in štirikolesniki.
Po maši je sledilo enominutno navijanje plina v spomin umrlim motoristom, hrumenje se je sliša-lo daleč naokoli. Ne vem če se je Martin že toliko nahodil ob blagoslovu vseh motorjev ?
MK Apasn je poskrbel za pogostitev z golažem in odojkom.?
Da imajo motoristi in motoristke veliko srce je pokazala ‘gužva’ okoli stojnice Belih angelov . Hvala vsem našim angelčkom, ki so zastopali BA na stojnic . ?
Hvala vsem za zaupanje, da verjamete v nas in nas podpirate, vaš odziv nam daje vedeti, da smo na pravi poti. ?
Hvala Martinu Golobu za gostitev, za lepo mašo in blagoslov motorjev.
Se vidimo prihodnje leto!
Skupaj smo močnejši ?
Luka
Morda je slika naslednjega: 1 oseba, motorno kolo in cestaMorda je slika naslednjega: 4 osebe, ljudje stojijo in znotrajMorda je slika naslednjega: 1 oseba, stati in znotrajMorda je slika naslednjega: 6 oseb in ljudje stojijoMorda je slika naslednjega: 4 osebe in ljudje stojijoMorda je slika naslednjega: 15 oseb, ljudje stojijo in na prostem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *